Eervolle vermelding in Affinity Spotlight 2019

Als een beginnend ontwerper, ga je op zoek naar de juiste tools en programma’s om de meest passende voor jou te vinden. Na lang zoeken kwam ik uit op bij de Affinity programma’s van Serif en dan voornamelijk Affinity Designer. Ik was direct verkocht, zeker ook omdat ik deze tool overal kan gebruiken omdat deze ook een iPad app heeft. Om alle ins en outs van dit programma te leren, dacht ik dat het wel een leuk idee was om mee te doen met de #inktober2019 Challenge op Instagram.

Na een aantal ontwerpen te hebben gemaakt werd ik benaderd door Umar Lawson van Serif omdat mijn ontwerpen hun aandacht hadden getrokken. Hij vroeg mij of zij een stukje over mij mochten plaatsen op hun Affinity Spotlight Blog in hun Inktober Roundup. Dat was uiteraard een hele eer voor mij om als beginnend ontwerper al opgemerkt te worden. Zeker omdat ik hun programma ook pas enkele weken gebruikte.
Omdat ik daar nu nog uitermate trots op ben, wil ik jullie het artikel tonen. Klik op onderstaande link om het artikel in Affinity Spotlight te lezen.

https://affinityspotlight.com/article/inktober-roundup-2019/