FUNKO COLLECTORS DISCORD GROeP

FUNKO COLLECTORS

PARTNER

M-DRAWZ is de trotse partner van de Funko Collectors Discord Groep. De Discord Groep is in het leven geroepen om de gehele Funko Community samen te brengen op 1 centrale plek. De Community bestaat uit Funko Collectors zoals jij en ik en samen bezitten wij ongekend veel kennis en willen dat met elkaar delen.
De Discord Groep is de grootste Funko Community en boordevol informatie, chatgroepen, nieuws, notificaties, fandoms, socials, giveaways en nog heel veel meer. De community voor en door Funko Collectors! En het mooie is, het is nog helemaal gratis ook!

Ben je nog geen lid van de Funko Collectors Discord Groep?
Geen probleem, join dan gewoon vandaag nog! 

FUNKO COLLECTORS

Discord Groep

WAT KUN JE ALLEMAAL VERWACHTEN?

DE VERSCHILLENDE KANALEN

UITLEG

Verificatie

Zodra je bent aangekomen op de Funko Collectors Discord Groep, zul je zien dat nog niet alle kanalen beschikbaar zijn en dus nog niet getoond worden.
Dat komt omdat je jezelf even moet verifiëren. Niet omdat wij jou niet vertrouwen, maar om ongenodigde gasten en bots buiten de deur te houden.

Verifiëren is heel simpel. Je ziet in de lijst het kanaal FUNKO – GENERAL.
In dit kanaal staat de thread regels-en-richtlijnen. Als je die aanklikt kun je de huisregels zien en doornemen en ook jezelf even verifiëren.
Onderaan de regels en richtlijnen zie je namelijk het bericht van onze eigen huis-bot, Freddy Funko. 

Het enige wat je hoeft te doen is te klikken op het icoontje van het Funko kroontje onder Freddy Funko Bot zijn bericht en dan zul je zien dat direct alle kanalen worden getoond.

*screenshot verificatie proces

CATEGORIE - FUNKO GENERAL

FUNKO - GENERAL

GENERAL

FUNKO - GENERAL

In dit gedeelte van de Discord kun je de meest algemene zaken vinden. Onze Discord leden hebben hier een plek om zich voor te stellen. Het is natuurlijk leuk om elkaar te leren kennen en waarom je begonnen bent met het sparen van Funko Pops. Daarnaast kun je hier ook gewoon lekker chatten met mede collectors en is er plek om je mooie nieuwe aanwinsten te showen. Wil je nu een specifiek onderwerp aansnijden en een eigen thread maken?Dan hebben we het gedeelte voor jou om een eigen Forum topic aan te maken en kunnen jullie een specifiek onderwerp bespreken. We zijn erg benieuwd naar jullie onderwerpen!

Op zoek naar een specifieke Funko Pop?

Ook hier is plek voor gemaakt in de categorie Funko - General. Plaats hier een bericht en laat de mede collectors met jou meezoeken. Of misschien heeft iemand wel die ene Funko Pop die jij zoekt of weet hij precies in welke Funko Shop deze te koop is. En het mooie is dat het bereik enorm groot is, dus jouw gewilde Funko Pop is mogelijk heel snel binnen handbereik. We willen je daar natuurlijk graag bij helpen en adviseren!

FAKE OF NIET?!

Dagenlang ben je op zoek gegaan naar jouw Funko Pop en je staat op het punt om hem te kopen. Maar nu komt de vraag bij jou: "Is deze Funko wel echt of is dit een namaak?". De Funko Collectors Discord Groep heeft een enorme database met foto's en kenmerken, waardoor jij kan zien of jouw Funko Pop wel een echte is. En staat deze Pop toevallig niet tussen? Niet getreurd, want ook hier kun je een berichtje achterlaten en kunnen we met zijn allen beoordelen of deze echt of namaak is. De Fake-Database is echt uniek en heeft al vele collectors geholpen.

STAY TUNED FOR UPCOMING NEWS

Get Connected

CATEGORIE - FUNKO FANDOM CHAT

FUNKO - FANDOM CHAT

FANDOM

IEDER ZIJN EIGEN FANDOM

Funko's zijn er in alle vormen en maten, maar ook gemaakt voor heel veel verschillende Fandoms. Wat is er nu leuker om met mede Funko Collectors te chatten over jullie gezamelijke fandom? We hebben daarom een groot aantal specifieke fandom kanalen gemaakt, zodat jij met jouw mede fans ongestoord kan praten over jullie fandom. Maar het is voor andere collectors natuurlijk ook onwijs leuk om te zien wat er nog meer aan fandoms zijn. Dus ga snel eens kijken!

Freddy likes Fandoms

Freddy houd van de verschillende fandoms. Overal heeft Freddy Funko zijn vrienden, verspreid over de diverse fandoms. En is er een fandom wat Freddy Funko nog niet kent, dan kan dat zomaar wel eens gaan gebeuren. Je weet het nooit met Freddy Funko. Wat we wel weten is dat Freddy Funko alle fandoms graag bezoekt en dat doet hij dan ook in stijl. Freddy Funko doet namelijk ook aan cosplay. Dus Freddy Funko heeft heel veel verschillende outfits en die laat hij graag aan de mensen zien.

Nog meer fandoms

Uiteraard zijn er nog veel meer fandoms en we zijn benieuwd naar jouw favoriete fandom. Laat Freddy Funko maar weten welk fandom er nog niet op de discord staat. Dan kan Freddy Funko zich gaan verdiepen in het fandom. Misschien zorgt hij wel voor een nieuw kostuum en maakt hij de thread aan om samen met jou en anderen te praten over de liefde voor een fandom. Laat het ons weten. Let's have some fun!

Join nu de grootste Funko Collector Discord Groep

FUNKO COLLECTORS

CATEGORIE - FUNKO NFT

FUNKO - NFT

DIGITAL POPS

FUNKO NFT's

Een van de laatste hypes is de Funko NFT's, ook wel Digital Pops genoemd. De combinatie van digitale NFT's en de mogelijkheid tot het verzilveren van deze NFT's in een Exclusieve fysieke Funko Pop, maken dit product inmens populair. Maar het is nog niet zo makkelijk om je weg te vinden in de digitale wereld van Crypto, NFT's en blockchains. Daarom heeft Funko Collectors Discord Groep een hele sectie gewijd aan de Digital Pops. Ook hier zijn wij uniek in want hier kun je van A tot Z lezen wat het is en hoe het werkt. Daarnaast worden de diverse Drops uitgelicht en is er ruimte voor vragen en traden van de digitale kaartjes. Alle informatie binnen handbereik!

CATEGORIE - ALERTS

FUNKO - Alerts

ALERTS

FUNKO Alerts

Ben jij ook steeds te laat met Funko's kopen op de Funko website? Baal je ervan dat je weer een toffe drop van Funko hebt gemist? Dan zijn de Alert kanalen echt iets voor jou. Wij bieden op de Funko Collectors Discord Groep een mogelijkheid om direct op de hoogte te zijn van nieuwe producten op Funko Europe en ook wanneer er een beperkte restock plaatsvind. Het enige wat je hoeft te doen is een Alert te zetten op deze kanalen en dan ontvang je direct een notificatie zodra er iets nieuws is. In het bericht wat in het kanaal word geplaats, kun je aanklikken of je er 1 of 2 wilt hebben en je word direct doorgestuurd naar het winkelwagentje. Al de extra stappen worden voor jou gedaan zodat je er nog sneller bij bent en dus veel meer kans maakt op het bemachtigen van Funko artikelen. Voor nu hebben wij de mogelijkheid voor Funko Europe, maar we zijn hard bezig om te kijken of we deze functie kunnen uitbreiden.

CATEGORIE - Social media

FUNKO - SOCIAL MEDIA

SOCIALS

FUNKO Social Media

Ontzettend veel winkels, collectors en influencers zijn actief op de diverse socials. Zij delen allemaal hun liefde voor Funko. De Funko Collectors Discord Groep heeft een categorie gemaakt voor alle interessante socials om in de gaten te houden. En dat allemaal op 1 plek zodat je niet verder hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk en ook leuk om eens wat socials te zien die je nog niet kende.

CATEGORIE - vrienden van de channel

FUNKO - vrienden van de channel

vrienden

vrienden van de channel

In de community hebben we veel vrienden, maatjes, kamaraden en metgezellen. En zo komen er dagelijks steeds meer bij. Want samen verzamelen we en samen zorgen we voor een community. En zoals in elke community draagt ieder zijn steentje bij en sommige leden doen net even iets meer. Zo hebben een aantal leden hun sporen verdiend in de Funko Community. Deze leden hebben uit dank een eigen kanaal gekregen en kunnen daar hun expertise of kennis delen met de Community. Neem zeker een kijkje in de channels van deze vrienden!

FUNKO COLLECTORS DISCORD

Join nu de grootste Funko Collector Discord groep

CATEGORIE - Winkel vrienden

FUNKO - Winkel Vrienden

WINKEL

Winkel vrienden

Nederland en België tellen inmiddels een behoorlijk aantal winkels die Funko's of andere collector merchandise verkopen. De winkels die bij onze Discord aangesloten zijn, zijn ook sponsor. Enerzijds om de Discord te kunnen onderhouden, maar ook zeker om de community te kunnen voorzien van een enorm groot aanbod. Er is voor ieder wat wils. We zijn de winkels en sponsoren enorm dankbaar en door hun maken we de community compleet in zijn diversiteit. De categorie Winkel Vrienden heeft ook een kanaal met informatie over Fysieke winkels en waar je deze kunt vinden, maar ook een feedback kanaal. Hier kun je de feedback vinden die de diverse winkels hebben gekregen en helpen jou mogelijk om de juiste keuze te maken bij het aanschaffen van jouw Funko Pop.

CATEGORIE - Spraakkanalen

FUNKO - spraakkanalen

spraakkanalen

Spraakkanalen

De categorie Spraakkanalen is er speciaal voor om samen met mede Funko collectors in contact te komen en lekker te kunnen praten. In de Funko Kroeg kun je ongehinderd binnen wandelen en onder het genot van een hapje en een drankje, kletsen over van alles en nog wat. Buiten de Funko Kroeg zie je hier ook nog een aantal andere specifieke spraakkanalen, waaronder ook het kanaal van de BamBillyBoyd Show. Elke vrijdagavond om 20:30 uur luiden zij het weekend in op hun Twitch Kanaal. Hierin staat Funko en Pokemon centraal en buiten Funko nieuws, unboxing, unpacking en heel veel giveaways, worden er ook spellen gespeeld. Hierbij word er soms gebruik gemaakt van de het spraakkanaal en word er op een hele leuke interactieve manier gestreden om de mooiste prijzen. Houd dus de BamBillyBoyd Show op Twitch goed in de gaten!

De grootste Funko Community

Maar er komt meer........

Uiteraard zit de Funko Collectors Discord Groep niet stil en worden er steeds meer kanalen en content toegevoegd. Mis je iets in de groep, laat het de beheerders weten en dan gaan we samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Ben je nu ook benieuwd geworden en zit je te popelen om samen met de mede collectors in contact te komen? Wacht dan niet langer en meld je snel aan. Je bent van harte welkom.

Groetjes, Freddy Funko

Klant betaald
Klant moet betalen
Berekenen