Uitbreiding van portfolio, welkom NFT’s!

En we gaan gewoon maar door, lekker de portfolio uitbreiden. Tijdens geheime gesprekken met een voor mij bekend persoon, kwam er naar voren dat er ideeën waren om iets te doen met NFT’s. Ik kan en mag nog niks zeggen maar ik kan wel vertellen dat mijn radertjes in mijn hoofd begonnen te draaien. Ik ben wel bekend met NFT’s maar zelf heb ik hier nog geen tijd en energie in gestoken. Daarom was het nu maar eens tijd om daarnaar te kijken.
En jeetje, ik werd helemaal enthousiast. Er ging weer een nieuwe wereld voor mij open. Ik kan al mijn skills en ervaring bundelen en jullie ook geweldige NFT’s aanbieden. Uiteraard staat mijn kennis nog in de kinderschoenen, maar de eerste stappen zijn gezet. Nog heel even geduld en ik zal jullie op de hoogte brengen wanneer de eerst NFT’s de digitale wereld in worden gestuurd. Dus ga maar alvast wat crypto in jullie wallets zetten. Wordt vervolgd!

Photo by Andrey Metelev on Unsplash